måndag 17 september 2007

Det finns dagar då jag vill vara lesbisk

Det finns dagar då jag vill vara lesbisk. Dagar då jag skulle kunna titta på en kvinnas ansikte och se hur vacker hon var utan att behöva tänka "analsex" och sedan behöva gå och onanera direkt efteråt.

Det finns dagar då jag vill vara lesbisk. Dagar då jag skulle kunna säga att en kvinna var intelligent utan att hon känner att hon "vann" då.

Det finns dagar då jag vill vara lesbisk. Dagar då jag skulle kunna krypa upp nära kvinnan jag älskar, krama henne och kyssa henne och bara vara en gullig person. De dagarna skulle jag kunna slicka i timmar utan att förvänta mig penetrerande sex.

De finns dagar då jag vill vara lesbisk. Dagar då det är jag som kör till landet bara för att jag är så bra på att köra bil. Dagar då det inte är något speciellt med att det är just jag som klipper gräset.

Det finns dagar då jag vill vara lesbisk. Dagar då jag skulle kunna säga: "Nej, inte idag. Jag har mens." Dagar då jag skulle kunna säga: "Aja, men det är ju en helt annan sak att föda barn."

Det finns dagar då jag vill vara lesbisk. Dagar då jag kunde onanera mig själv i baken utan att det på något sätt känns bögigt och konstigt. Dagar då jag kunde sätta mig när jag ska kissa.

Det finns dagar då jag vill vara lesbisk. Dagar då jag inte behöver försvara en brakskit med ett grabbigt skratt.

Det finns dagar då jag vill vara lesbisk...

MVH Claire Wikholm


1 kommentar:

Anonym sa...

En mycket mycket stark och bra text! "Wow", tänkte jag efteråt.

Jag är en lesbisk flicka som sitter och gör en lista över fördelar med min läggning, och råkade surfa in just här då jag sökte tips..

tack så mkt!!